Windows

Du kan titta på MagineTV i din dator genom din webbläsare. Just nu fungerar Magine i webbläsarna Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om du vill använda Internet Explorer måste du installera Silverlight.

För bästa möjliga kvalitet på bild och ljud rekommenderar vi en hastighet på 8Mbit/s. Du kan kontrollera hastigheten på din uppkoppling här.

Installera Silverlight

För att kunna spela upp TV-program genom MagineTV i din webbläsare måste du installera Silverlight som är ett DRM-plugin som tillhandahålls av Microsoft. Ladda när här och följ instruktionerna.

Efter installationen starta om din webbläsare. Vissa webbläsare behöver startas om för att nytt plug-in ska aktiveras. Starta om webbläsaren för att slutföra installationen.