Android

Du kan skaffa vår app till din Androidenhet genom att i Google Play söka efter "MagineTv" i sökfältet, och sedan ladda den. Du kan logga in med Facebook och Google, och om du tidigare har loggat in med Twitter måste du gå till vår hemsida för att skapa ett lösenord som du kommer att kunna logga in med.

Vilken Android-enheter stöder MagineTV

För att använda MagineTV i din Android-enhet måste du ha en 4.3 eller senare version. Vi stöder de stora märkena som Samsung, LG, HTC, Sony, Google Nexus. Vi kan inte stödja alla enheter från början, eftersom nya Android-telefoner har unika programvaror, men vi arbetar hårt varje dag för att stödja fler enheter som stöds av MagineTV. Du kan ladda ner appen på Google Play