Vad behöver jag för att kunna använda Magine TV?

Till att börja med behöver du ha tillgång till internet och ett registrerat Magine konto. Du kan eväldigt enkelt skapa ett konto på se.magine.com.

För att kunna använda tjänsten och titta på våra program behöver du ha minst en enhet som tjänsten stödjer. Du kan läsa me rom vilka enhet vi stödjer här.

Vilken internetuppkoppling behöver jag för att använda Magine?

För att använda Magine TV behöver du tillgång till internet. Du kan alltså använda Magine TV både med Wifi och 3G/4G. När du startar ett program anpassas kvalitén automatiskt till den bandbredd du har på din enhet. Den lägsta hastigheten du behöver för att använda Magine TV är 2Mbit/s, men för bästa kvalité på bild och ljud rekommenderar vi en hastighet på 8Mbit/s.

Om du använder Magine TV genom din 3G- eller 4G uppkoppling bör du vara uppmärksam på att det förbrukar upp till 1GB/timme från ditt abonnemang hos din internetleverantör. Om du har ett mobilabonnemang utan fri surf rekommenderar vi att du endast använder Magine TV när du är uppkopplad mot WiFi.