För att kunna titta på TV-program i din webbläsare behöver man installera ett kopieringsskydd som heter Silverlight (PlayReady).
Du behöver en PC med Windows XP, eller en Mac som har minst OS X 10.6 eller senare versioner av respektive operativsystem.

Installera:

För Safari-användare

När nedladdningen är klar, kommer webbläsaren att varna dig om att Silverlight.dmg innehåller tillägg. För att fortsätta installationen, klicka på “Fortsätt”.

För Mozilla Firefox- användare

1. Spara Silverlight.dmg på din hårddisk. När nedladdningen är klar, klicka på “Öppna”.
  2. Dubbelklicka på Silverlight.dmg

Installera Silverlight

Installationen kommer att varna om att “Denna installation innehåller ett program som avgör ifall denna mjukvara kan installeras”.

1. På första sidan klickar du på “Fortsätt”
  2. På sidan “Välj destination”, väljer du var du vill spara filen Silverlight, och sedan klickar du “Fortsätt”.
  3. På sidan “Installationstyp”, klicka “Installera”.
  4. Sedan kommer du att behöva bekräfta identitet. Fyll i ditt användarnamn och lösenord. Klicka på “OK” för att fortsätta.
  5. På sista sidan klickar du på “Stäng” för att slutföra.

Starta om din webbläsare och bekräfta

Vissa webbläsare behöver startas om för att nytt plug-in ska aktiveras. Starta om webbläsaren för att slutföra installationen.