Uppdatera din TV:s firmware / programvaruversion

Samsung

Välj MENU på din fjärrkontroll och sedan SUPPORT i menyn. Välj sedan SOFTWARE UPDATES och om det finns några tillgängliga ska du kunna trycka på ENTER på din fjärrkontroll för att starta uppdateringen.

Om denna instruktion inte hjälper kan du behöva uppdatera din firmware manuellt med en USB-sticka. Gör så här:

Steg 1

Hur du förbereder ett USB-minne

1. Ladda ner firmware-filen från Samsung.com

Filnanamnet ser ut så här "T-ECPDEUC_XXXX.X.exe" där XXXX.X  motsvarar versionen.

2. Anslut ditt USB-minne till datorn och kopiera filen till USB-minnet.

3. Gå till ditt USB-minne i datorn och för filen .exe-filen.

4. Klicka på Install och följ instruktionerna.

5. När installationen är klar kopplar du bort USB-minnet

Steg 2

Hur du uppgraderar din firmware med USB-minne

1. Sätt in USB-minnet från Steg 1 i din TV.

2. Sätt på TVn och vänta ca en minut.

3. På din fjärrkontroll tryck MENU, välj Support, välj Programuppdatering och sedan välj Med USB.

4. Din TV kommer söka efter nya versioner och om den hittar USB-minnet med en giltig version kommer du få en fråga om du vill uppdatera, välj Ja för att starta uppdateringen.

5. Din TV kommer nu uppdateras till den senaste programvaruversionen och starta om sig själv när den är klar.

Det är viktigt att USB-minnet sitter i hela tiden och att du inte stänger av TVn under uppdateringen!