Hur tvångsavslutar jag appar?

Om man stöter på några problem med appen är det alltid en bra start att stänga av appen helt och hållet genom att tvångsavsluta den.

Så gör gör man:
Dubbelklicka på hemknappen. Även här ser du en rad med dina öppna appar i den nedre delen av skärmen. Över dessa ser du också ett miniatyrfönster av appen. För att stänga av appen drar du helt enkelt bara detta fönster uppåt till det försvinner.

Har du många appar öppna kan det vara bra att stänga av alla. Både för att det kommer att spara batterier men också för att det kan sparas mycket i bakgrunden som kan påverka hur andra appar fungerar.