Jag har Silverlight installerat men jag får frågan att installera om

Vissa webbläsare blockerar äldre versioner av Silverlight, vilket kan orsaka ett meddelande som ber dig installera Silverlight.

För att åtgärda detta behöver du uppdatera din installation av Silverlight till den senaste versionen genom att använda Microsofts Silverlight installationssida.

I vissa fall löser inte detta problemet och då behöver man manuellt aktivera Silverlight plugin i webbläsaren:

• Öppna Verktyg-menyn i din webbläsare.
  • Klicka på Add-ons
  • Hitta Silverlight och ändra inställningar från blockera till Aktivera.

Dessa inställningar kan vara lite olika i olika webbläsare, men det borde vara ungefär samma.

Safari

Safari har en funktion som stoppar plug-ins för att spara ström. Du kan enkelt ändra inställningarna så att Silverlight startas varje gång du vill använda Magine TV.

• Öppna inställningar och gå till Avancerad
  • Ta bort checken på Internet plug-ins: Stoppa plugin-program för att spara ström.

I detaljerna hittar du att Magines webbplats använder en plug-in automatiskt.