Apple TV

Om du vill använda tjänsten från en Apple TV ska du ladda vår app som heter 'Magine Live'. I Magine Live för AppleTV är det i dagsläget bara möjligt att titta på program som sänds live, alltså inte i catchup (=repris) som det är möjligt att göra från alla andra plattformar som vi stödjer idag.

Du kan ladda ner Magine Live TV appen till 4:e generationen av Apple TV, från din Apple Store.

Om du har en äldre modell kan du streama de flesta program från din iPad eller iPhone via din Apple TV genom att använda Airplay. Starta ett program i enheten, tryck på AirPlay-symbolen och välja att visa skärmen på din TV. Din AppleTV och iOS-enheten måste anslutas till samma WiFi-nät.