Mac OS X

Du kan titta på MagineTV i din dator genom din webbläsare. Just nu fungerar Magine i webbläsarna Chrome, Firefox och Safari.

Om du vill använda Safari måste du installera Silverlight.

För bästa möjliga kvalitet på bild och ljud rekommenderar vi en hastighet på 8Mbit/s. Du kan kontrollera hastigheten på din uppkoppling här

Installera Silverlight

För att kunna spela upp TV-program genom MagineTV i din webbläsare måste du installera Silverlight som är ett DRM-plugin som tillhandahålls av Microsoft. Ladda när här.

För Safari-användare

När nedladdningen är klar, kommer webbläsaren att varna dig om att Silverlight.dmg innehåller tillägg. För att fortsätta installationen, klicka på “Fortsätt”.

Installationen kommer att varna om att “Denna installation innehåller ett program som avgör ifall denna mjukvara kan installeras”.

1. På första sidan klickar du på “Fortsätt”
  2. På sidan “Välj destination”, väljer du var du vill spara filen Silverlight, och sedan klickar du “Fortsätt”.
  3. På sidan “Installationstyp”, klicka “Installera”.
  4. Sedan kommer du att behöva bekräfta identitet. Fyll i ditt användarnamn och lösenord. Klicka på “OK” för att fortsätta.
  5. På sista sidan klickar du på “Stäng” för att slutföra.

För Mozilla Firefox- användare

Spara Silverlight.dmg på din hårddisk. När nedladdningen är klar, klicka på “Öppna” och dubbelklicka på Silverlight.dmg

Installationen kommer att varna om att “Denna installation innehåller ett program som avgör ifall denna mjukvara kan installeras”.

1. På första sidan klickar du på “Fortsätt”
  2. På sidan “Välj destination”, väljer du var du vill spara filen Silverlight, och sedan klickar du “Fortsätt”.
  3. På sidan “Installationstyp”, klicka “Installera”.
  4. Sedan kommer du att behöva bekräfta identitet. Fyll i ditt användarnamn och lösenord. Klicka på “OK” för att fortsätta.
  5. På sista sidan klickar du på “Stäng” för att slutföra.

Starta om din webbläsare och bekräfta

Vissa webbläsare behöver startas om för att nytt plug-in ska aktiveras. Starta om webbläsaren för att slutföra installationen.