Vilken information behöver appen tillgång till?

Det är en bra fråga. Appen behöver rättigheter på grund av följande anledningar:

1. Enhets- och apphistorik --> Används endast av systemutvecklare för buggrapporter.
  2. Identitet --> Vid inloggning via Facebook eller google. Vi kommer aldrig att göra inlägg på din facebooksida.
  3. Foton/media/filer --> Appen behöver tillgång till enhetens externa lagring för att förhindra att skärmsläckaren aktiveras medan du ser ett program.
  4. Kamera/microfon --> I fall du vill använda din smartphone eller surfplatta som fjärrkontroll till din smartTVapp behöver du scanna en QR-kod.
  5. Information om Wi-fi-anslutning --> Appen behöver internetanslutning för att spela TVprogrammen.