Hur laddar jag ned appen till min Androida telefon eller platta?

Google Play

Du hittar den genom att söka efter "Magine TV" i sökfältet, och hämta den.

Samsung Galaxy

Du hittar vår app genom att söka efter "Magine TV" i sökfältet, och hämta den på Samsung Galaxy apps.   För att hitta appen i Samsung Galaxy apps klicka här

Du kan logga in med Facebook och Google, och om du tidigare har loggat in med Twitter måste du gå till vår hemsida för att skapa ett lösenord som du kommer att kunna logga in med.