Hur loggar jag in/ skapa ett konto till Magine TV?

Om du har redan ett konto med Magine TV då behöver du välja din inloggningsmetod. Du kan logga in med Facebook, Google+ eller med din e-postadress och tillhörande Magine-lösenord.

Logga in med Facebook

1. Klicka på "Logga in" på MagineTVs startsida
  2. Klicka på ikonen "Logga in med Facebook"
  3. Fyll i dina inloggningsuppgifter för Facebook och fortsätt
  4. Nu är du redo att titta MagineTV

Logga in med Google+

1. Klicka på "Logga in" på MagineTVs startsida
  2. Klicka på ikonen "Logga in med Google+"
  3. Fyll i dina inloggningsuppgifter för Google+ och fortsätt
  4. Nu är du redo att titta MagineTV

Logga in med  e-post och lösenord

1. Klicka på "Logga in" på MagineTVs startsida
  2. Fyll i din e-postadress och ditt Magine-lösenord och klicka på "Logga in" knappen
  3. Nu är du redo att titta MagineTV

Om du vill skapa ett konto hos Magine TV gör du så här:

1. Gå till vår hemsida www.magine.com i din dators webbläsare
  2. Klicka på "Prova Gratis nu"
  3. Här kan du välja att skaffa ett konto med Facebook, Google+ eller din e-postadress.
  4. Nu är du klar att använda Magine TV