Felsöka webbspelaren på Chrome

Spelaren i webbläsaren Google Chrome är html5 baserad och du behöver inte installera något plugin för att använda tjänsten eftersom att vår hemsida redan har Widevine Content Decryption Module inkluderad i webbläsaren.

Om du skulle ha problem med att spela något program (att det står och laddar eller att skärmen är svart) kan du följa stegen nedan:

1. Gå till dina tidsinställningar. Se till att tidszonen är korrekt och att datorn får både tid och datum direkt från ditt nätverket automatiskt.
  2. Se till så att du har den senaste versionen av webbläsare Google Chrome. Det behöver du göra för att även ha den senaste versionen av Widevine Content Decryption Module.
  3. Se till att Widevine Content Decryption Module är installerad och aktiverad genom att gå till chrome://plugins. Aktivera plugin och välj att alltid tillåta. Starta sedan om webbläsaren.
  4. Se efter om det finns en uppdatering att göra för Widevine Content Decryption Module. Gå till chrome://compnents och välj ‘Sök efter uppdatering’. Starta sedan om webbläsaren.
  5. Om Widevine Content Decryption Module inte visar sig alls, installera då om Chrome och starta om webbläsaren som administrator (högerklicka på webbläsarens symbol).