Hur aktiverar och använder jag en föräldrakontroll

Föräldrakontroll hjälper dig att blockera åtkomst till program efter 22:00 fram till 05:00.

Även vissa program före 22:00 har högre åldersgränser och för detta du kommer alltid att behöva PIN-koden.

För att aktivera och få en PIN-kod behöver du göra följande:

1. Gå till din magine.com och logga in
2. Klicka på Ditt konto
3. Klicka i rutan framför "Blockera alla program som startar 22-05"
4. Klicka på skapa en PIN-kod
5. Du kommer att få ett e-postmeddelande med din PIN-kod som du kan använda för att låsa upp blockerade program.

Om du glömmer din PIN-kod kan du lätt få en ny genom att klicka på "skapa PIN-kod" igen.