Hur kopplar jag in min Chromecast?

För att titta på Magine TV på en stor skärm kan du enkelt casta programmet från din dator, telefon eller surfplatta till din TV med en Chromecast. För att koppla in din Chromecast första gången gör du så här:

1. Koppla in din Chromecast i din TVs HDMI-ingång och anslut den sedan till en strömkälla, detta kan vara en USB-kontakt i din TV eller den medföljande strömadaptern.
  2. Ändra din TVs insignal så att du ser Chromecasts startsida med texten “Set me up”.
  3. I din dator, telefon eller surfplatta öppna din webbläsare och gå till https://cast.google.com/chromecast/setup/.
  4. Ladda ner Chromecast-appen till din dator, telefon eller surfplatta.
  5. Starta Chromecast-appen och följ instruktionerna. Observera att din Cromecast och din valada enhet måste vara anslutna till samma trådlösa nätverk.
  6. När din Chromecast är uppkopplad mot ditt trådlösa närverk är du reda att börja casta! Öppna Magine TVs app på din enhet, eller logga in på vår hemsida.
  7. Starta ett program genom att trycka på det. När du har möjlighet att casta kommer du se den här symbolen . Tryck på den och välj din Chromecast för att börja casta!

Om du behöver mer hjälp att koppla in din Chromecast första gången kan du gå till https://support.google.com/chromecast/answer/2998456?hl=sv

Hur ändrar jag inställningarna i min Chromecast?

Om du vill ändra någon inställning i din Chromecast behöver du öppna Chromecast-appen i den enhet som du först installerade appen på. Där kan du exempelvis ändra tidszon, ansluta till ett nytt Wifi eller byta namn på din Chromecast.