Hur castar jag ett programm?

1. Koppla in din Chromecast i din TVs HDMI-ingång och anslut den sedan till en strömkälla, detta kan vara en USB-kontakt i din TV eller den medföljande strömadaptern.
  2. Ändra din TVs insignal så att du ser Chromecasts startsida med texten “Set me up”.
  3. Se till att din Cromecast och din valada enhet är anslutna till samma trådlösa nätverk.
  4. Ladda ner Chromecast-appen till din dator, telefon eller surfplatta.
  5. Öppna Magine TVs app på din enhet, eller logga in på vår hemsida.
  6. Starta ett program genom att trycka på det. När du har möjlighet att casta kommer du se den här symbolen . Tryck på den och välj din Chromecast för att börja casta!

Från vilka enheter kan jag casta Magine TV?

Du kan casta från valfri enhet där Magine TVs app (iOS, Android, Chrome Browser) finns, så länge som Chromecast och din enhet använder samma Wifi-anslutning. Även om du inte kan spela någon ström på enheten bör du kunna casta strömmen till din TV eftersom Chromecast tar signalen direkt från vår service och inte från din enhet.

Om du vill casta från din dator måste du använda webbläsaren Chrome och Chromecast Extension "Google Cast”.

Vika systemkrav finns det för att kunna casta?

Om du vill titta på Magine TV på TV-skärmen med Chromecast behöver du uppfylla följande minimikrav:

• Android 4.0 eller högre
  • iOS 7 eller högre
  • Windows 7 eller högre
  • Mac OS 10.7 eller högre

Du behöver också aktivera Universal Plug and play (UPnP), multicast och Internet Group Management (IGMP) i din router. Chromecast fungerar inte om AP / klientisolering, virtuella privata nätverk (VPN) eller proxyservrar är aktiverade, dessa ska vara inavktiverade i din router.

Här kan du se de routrar som Google har testat själva.