Windows 10

För att använda Magine TV på din Windows surfplatta behöver den ha Windows 10. Har du en surfplatta med Windows 10 kan du ladda ner appen från Windows Store, sedan kan du logga in i appen och börja titta på TV. För att kunna ladda ner appen behöver du ett Microsoft-konto.

För att kunna använda Magine TV krävs minst 4Mbit/s hastighet på ditt internet, men för bästa möjliga kvalitet rekommenderar vi minst 8 Mbit/s. Du kan testa din internethastighet här: http://www.bredbandskollen.se/