Hur lägger jag till och tar bort enheter i min Enhetslista?

Du kan använda Magine TV på totalt 5 enheter. Varje gång du använder en ny enhet kommer den automatiskt att läggas till i din Enhetslista.

Om du vill använda en sjätte enhet eller en andra enheter än tidigare behöver du först rensa sin Enhetslista. Du kan göra det genom att:

1. Logga in på ditt konto på www.magine.com
  2. Gå till Inställningar
  3. Bläddra ner till Enheter och klicka på "Rensa listan"

Efter att du rensat din Enhetslista kan du välja vilka enheter du vill använda, varje gång du använder en ny enhet kommer den automatiskt att läggas till i din Enhetslista.