Chromecast

Om du vill titta på Magine TV på en stor skärm kan du enkelt casta strömmen från din dator, surfplatta eller smartphone med Chromecast. Så här kopplar du in din Chromecast första gången

1. Koppla in din Chromecast i din TVs HDMI-ingång och anslut den sedan till en strömkälla, detta kan vara en USB-kontakt i din TV eller den medföljande strömadaptern.
  2. Ändra din TVs insignal så att du ser Chromecasts startsida.
  3. Öppna Magine TVs app på din enhet, eller logga in på vår hemsida.
  4. Starta ett program genom att trycka på det. När du har möjlighet att casta kommer du se den här symbolen . Tryck på den och välj din Chromecast för att börja casta!

Om du behöver mer hjälp att koppla in din Chromecast första gången kan du gå till https://support.google.com/chromecast/answer/2998456?hl=sv