Att felsöka Chromecast

Om du har problem att Casta med din Chromecast följ först följande punkter:

Avsluta MagineTV-appen

Avsluta MagineTV appen helt i din smarttelefon eller surfplatta. Öppna igen appen och Casta ett program. Om du fortfarande har problem att Casta, fortsätt felsökningen med nästa steg.

Starta om din Chromecast

Koppla ur sin Chromecast helt ur TVn och strömmen och lämna den urkopplad i ca fem minuter, koppla sedan in den igen. Låt Chromecasten starta, starta MagineTV-appen och Casta sedan ett program. Om du fortfarande har problem att Casta, fortsätt felsökningen med nästa steg.

Återställ din Chromecast

Håll ner knappen på din Chromecast i upp till 25 sekunder, eller tills den lilla lampan börjar blinka. Efter att du gjort detta kommer du behöva konfigurera den på nytt, du kan läsa om hur gör det här: Konfigurera Chromecast. När du har återställt och konfigurerat din Chromecast, starta MagineTV-appen och Casta sedan ett program.