Windows Phone

För att använda Magine TV på din Windows Smartphone behöver den ha Windows 10. Du kan ladda ner appen från Windows Store, sedan kan du logga in i appen och börja titta på TV. För att kunna ladda ner appen behöver du ett Microsoft-konto.

För att kunna använda Magine TV krävs minst 4Mbit/s hastighet på ditt internet, men för bästa möjliga kvalitet rekommenderar vi minst 8 Mbit/s. Du kan testa din internethastighet här: http://www.bredbandskollen.se/