Påminnelser och lägga till program till Min lista

Hur lägger jag till program till 'Min Lista'

När du väljer och klickar på ett program som inte ännu har sänts, finns det i beskrivningsfältet en röd plus knapp. Klicka på denna för att lägga till programmet i 'Min Lista'.

Första gången du väljer att lägga till program i 'Min lista' kommer du få en förfrågan om att få en påminnelse ifrån Magine TV. Vänligen acceptera ch du kommer att motta meddelanden 5 minuter innan programmet ska börja så du inte missar början av ditt program.

Meddelandet kommer att pop:a upp i din:

• Chrome webbläsare
  • Android enhet
  • iOS enhet

Om du har laddat ner vår app så kommer meddelandet där.