Logga in med Amazon

För att logga in med Amazon måste du registrera det konto som du vill använda på din Amazon -enheten. För att kontrollera vilket konto du har registrerat följ nedanstående instruktioner.

Från hemskärmen, välj Inställningar > Mitt konto.

- Om inget konto för närvarande är registrerat, välj Registrera dig för att registrera din Amazon Fire TV-enhet till det önskade Amazon kontot .

- Om du vill registrera ett annat Amazon konto välj det Amazon konto som för närvarande är registrerat, och välj sedan Avregistrera.

När Magine är öppen klicka Inloggning med Amazon och detta kommer att använda de uppgifter som du har registrerat med enheten. Om du inte har ett Magine konto, kommer ett konto skapas när du loggar in.