Vad är Widevine och varför behöver jag det?

Det innehåll som vi tillhandahåller kräver en utökad rättighets och kopieringsskydd (ofta kallad DRM eller Digital Rights Management). Magine TV använder Widevine i webbläsaren Chrome. Spelaren är baserad på HTML5 och Widevine Content Decryption Module bör installeras automatiskt när du installerar webbläsaren Chrome på din dator.

Om du vill kontrollera om det är installerat och aktivt gå till chrome: // plugins.